Samarbetspartners

Vill du och ditt företag synas på rätt ställe, i en sport som är växande och har en ökande popularitet år efter år?

Beachvolley är så mycket mer än en sport, det är också en livsstil för den nya generationen. Faktum är att en stor del av sportens dragningskraft ligger i beach- och surfkulturen som vuxit explosionsartat under senare år. Det är numera allmänt känt att framförallt unga attraheras av de sporter som ligger på gränsen till det etablerade och som utmanar det traditionella. Om ditt företag har unga som målgrupp, och dessutom av den typ som kan tänka sig, eller lirar volleyboll är därför vår markandsföringskanal högintressant för dig som marknadsföringsansvarig. Ssporten har under senare år dessutom blivit en extremt populär OS-sport som tagit mycket fokus från andra mer traditionella grenar som exempelvis höjdhoppning, längdhoppning och sprint. I och med detta har det mediala intresset ökat. I kombination med den unga livsstilskänslan runt sporten har prispengar och intresset från företag som vill stärka sitt varumärke ökat.

På World Tour och AVP uppgick prispengarna 2014 till drygt 100 miljoner kr. På den svenska elittouren Nestea Swedish Beach Tour uppgick prispengarna 2014 till totalt 750 000 kr.

Exempel på vad vi kan erbjuda i sponsringsväg:

– Exponering på spelarnas matchkläder och profilkläder.

– Exponering på klubbens hemsida, beachmagsinet.se.

– Tillgång till våra elitspelare i samband med företagsarrangemang.

– Sampling av era produkter.

– Skräddarsydda paket som passar just ditt företag och varumärke.

 

Kontakta oss om du vill veta mer via kontaktsidan!

Våra samarbetspartners

Volleybollshop.se

Detta är en av Sveriges största Ehandelsbolag vad gäller utrustning till volleyboll och vi är mycket glada att ha dem som sponsor, inte minst eftersom vi känner personerna bakom som är ett par trevliga grabbar och tjejer som förutom att driva butiken också brinner starkt för volleyboll. Köp gärna dina volleybollsaker här och bidra till vår svenska community!

Hundförsäkring.se

Killarna bakom www.hundförsäkring.se driver en prisjämförelsesajt som tar sikte på försäkringar till våra fyrfota vänner. Här kan du hitta olika typer av försäkringslösningar som passar din hund, valp eller om du är uppfödare också relevanta kennelförsäkringar. Förutom exponering på hemsidan har vi också deras logga på högra överarmen på våran matchtröja.

Intersport

Intersport är en av Sveriges största detaljhandlelsbolag vad gäller sportutrustning både i fysiska butiker och på nätet. Här kan du hitta allt från utrustning till Volleyboll, till yogakläder. De har också ett stort utbud av träningsmaskiner och gymutrustning vikter m.m. Vi är väldigt glada att ha intersport som sponsor, eftersom de bidrar med all vår utrustning till såväl träning och matcher.

Woody bygghandel

Om du tänkt smälla upp en ny altan eller renovera om köket är  woody bygghandel ett av de bästa och billigaste alternativen för dig som hemmasnickare. Här hittar du allt från material, skruvar, byggverktyg och helhetslösningar. En mycket bra sak med Woody är att dem har gratis hemkörning till dig som kund.

Uppsala nya tidning

Denna morgontidning är en av Sveriges mest kända morgontidning vid sidan av DN och SVD. För närvarande har Uppsala tidning Hanna Stjärne som chefsredaktör och tidningen bevakar nyheter och händelser i Uppsala och närområde. De har ett starkt fokus i sin marknadsföring på att sponsra lokala föreningar, vilket vi på beachmagasinet VC självklart tackar för!

Square Enix

Square Enix är ett mediaföretag som bland annat producerat datorspelet championship manager 2013 till Apple. De har ett starkt fokus på lokal förankring inom sporten, och har en horisontell strategi vad gäller utveckling av spel inom sportsegmentet. Vi var sjukt förvånade när dem kontaktade oss angående sponsring, men vi tackade såklart och tog emot. Japanska företag har gott om deg, kan vi lova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *