Beachmagasinet

Uppsalas finaste Volleybollklubb

Beachmagasinet Ballclub (BBC) är en elitsatsande förening  från Upplandstrakten med spelare i den absoluta Sverigetoppen. Bland andra representeras klubben av herrtreorna på sverigerankingen, Bo Jonsson och Lawrence Montabello, som i sommar kommer synas på elittouren Nestea Swedish Beach Tour runtom i Sverige. Den svenska elittouren direktsänds i TV4 Sport. Och förra sommaren (2014) hade tävlingarna totalt 124 000 besökare på 11 spelorter.

Vi deltar löpande under svenska och internationella tävlingar som PAF Open och Swedish beach tour och FIBV World Tour.

De helger  under sommaren då det inte spelas någon elittour kommer våra lag att spela på Världstouren eller på den svenska Challengertouren som är nivån under elittouren. Det innebär att Beachmagasinets lag kommer att vara ute och tävla i stort sett varje helg från maj till september. Förra året uppmärksammades våra lag i media närmare 100 gånger. I de fallen rörde det sig om radio, tv, dagspress, webb och tidskrifter.Inför sommaren 2015 har våra lag tagit ytterligare ett kliv i utvecklingen (SM-guld 2015) och vi ser fram emot den bästa sommaren hittills för våra lag.

Tisdagsträningar på Fyrislund

Beachmagasinet BC har en fast träningstid på Fyrishovs beachplaner på tisdagar mellan kl 15.30 och 20. Tiden är indelad i tre pass där klubbens elitspelare tränar första passet. Det andra passet tränar våra duktiga juniorer och från 18.30 tränar våra seniorspelare.

Vill du spela för Beachmagasinet BC?

För att få spela sanktionerade turneringar i Sverige måste man vara licensierad och tillhöra en klubb. Läs mer här så får du veta hur man gör för att bli medlem i Beachmagasinet BC.För att bli medlem i Beachmagasinet BC och få licens behöver du bara betala in medlemsavgiften på klubbens bankgirokonto som du får efter att du har tagit kontakt med oss. Kom i håg att skriva ditt namn i meddelandefältet när du gör inbetalningen. Skicka även ett mail med dina personuppgifter i formuläret nedan:

Uppgifter som ska vara med i mailet:

Namn

Pers nr.

Adress

Postnr.

Ort

Telefon

Medlemsavgifter 2015:

Seniorer 400 kr (licens ingår)

Juniorer (under 21 år) 200 kr (licens ingår)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *